Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η Ελένη Βοϊκολάρη, υπ. δημοτική σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αυτοσυστήνεται και απαντά στο ερωτηματολόγιο του Προυστ...

Αποκλειστικά στο PIREASNEWS.GR
(Επιμέλεια : Σταύρος Λιλόγλου)

Γεννήθηκα το 1990 και μεγάλωσα στο Κερατσίνι όπου και κατοικώ μόνιμα. Το έτος 2009 αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο Κερατσινίου και κατόπιν πανελλαδικών εξετάσεων εισήλθα στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Πρόσφατα περάτωσα τις νομικές μου σπουδές και πραγματοποιώ την άσκησή μου στη Δικηγορική Εταιρεία «Νίκος Χατζής και Συνεργάτες», όπου εργάζομαι ήδη από το έτος 2011. Παράλληλα, προετοιμάζομαι για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ποινικών Επιστημών του ίδιου ως άνω πανεπιστημιακού ιδρύματος.
Μιλάω αγγλικά και γερμανικά, ενώ έχω εκπονήσει αρκετές μελέτες νομικού περιεχομένου με έμφαση σε ποινικά και εγκληματολογικά θέματα, ως επίσης και στα συνταγματικά δικαιώματα.
read more “Η Ελένη Βοϊκολάρη, υπ. δημοτική σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αυτοσυστήνεται και απαντά στο ερωτηματολόγιο του Προυστ...”

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο Χρήστος Σαλαλές, Υπ. Δήμαρχος Κερατσινίου -Δραπετσώνας, απαντά στο ερωτηματολόγιο του Προυστ...



Αποκλειστικά στο PIREASNEWS.GR

(Επιμέλεια : Σταύρος Λιλόγλου)


Ο Χρήστος Σαλαλές γεννήθηκε πριν από 54 χρόνια στον Πειραιά. Μεγάλωσε στο Κερατσίνι και τελείωσε τα μαθητικά του χρόνια στο Γυμνάσιο Δραπετσώνας. Οι γονείς του, η μητέρα του Ειρήνη και ο πατέρας του Γιάννης Μικρασιατικής καταγωγής ήρθαν στο Κερατσίνι από τη Χίο για να βρουν καλύτερη τύχη. Η σύντροφος της Ζωής του Μαρίνα Συκάκη του έχει χαρίσει μια κόρη την Ειρήνη, τελειόφοιτη της Νομικής.


Είναι δικηγόρος, με σπουδές στη Νομική Σχολή Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Στρατηγικό Σχεδιασμό και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Παράλληλα με τις σπουδές του, εργάζονταν στο  εργοστάσιο των Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα.


read more “Ο Χρήστος Σαλαλές, Υπ. Δήμαρχος Κερατσινίου -Δραπετσώνας, απαντά στο ερωτηματολόγιο του Προυστ...”

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014